‘….dus,’

Lisetteh

zat 19 november t/m zon 18 december

Wanneer je naar het werk van Lisetteh kijkt, wordt je er onderdeel van. Haar tekeningen, grafisch werk, collages, fotoseries en installaties zijn bijna een statement in de ogen van de kijker. Kritisch op de wereld om haar heen, toont ze haar verontwaardiging in de vorm van een absurde realiteit waarin definities heroverwogen moeten worden. Niets is wat het in eerste instantie lijkt. Ze biedt de kijker de mogelijkheid een nieuw perspectief te zien en het open einde te waarderen.


Lisetteh is een kunstenaar die over de grenzen van de materie heen reikt en zowel 2D als 3D werk maakt. Textiele of keramische vormen, installaties met restafval of reproduceerbaar materiaal, fotografie en grafische technieken vormen de basis, maar zijn nooit een vast startpunt. Het uitgangspunt is altijd een fascinatie met de wereld om haar heen, frustraties en onbegrip. Na een materiaal- en vorm onderzoek, ontstaat beeld dat zowel komisch als macabre ervaren kan worden. Een donkere vreemde wereld die een verhaal vertelt over de idioterie waarin we leven of kleurrijke vrolijke figuren die samen een dramatisch verhaal vertellen over zaken die we niet willen zien..


Lisetteh studeerde in Tilburg, Noord Engeland en Antwerpen en keerde daarna terug naar Den Bosch, waar ze werkt in haar atelier in de Willem Twee fabriek. Zij exposeert haar werk in binnen- en buitenland.

De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 19 november vanaf 15:30 uur.

De finissage is op zondag 18 december vanaf 15:30 uur.

De toegang is uiteraard gratis en u bent van harte welkom.

Verder is het Hedendaags Kunstkabinet geopend op elke

zaterdag en zondag tussen 12:00 en 18:00 uur of op afspraak.